Le Brunch ( dimanche heure 13.00 - 15.30)

Cocktails Originaux Pour Le Brunch

Fresh orange juice
5 €
Mimosa
Fresh orange juice and Crémant d´Alsace
16 €
Garibaldi
Campari and fresh orange juice
16 €
Bloody Mary
Vodka, tomato and spices
16 €

Le Brunch

Le Brunch Menu
55 €

Entrée

Tartare à la Parisienne
Häränlihatartar, keltuaista, piparjuurta ja vihersalaattia
23 €
Quiche à la Tomate et au Jamon Bellota
Tomaattipesto- gruyérejuustopiiras, marinoitua tomaattia, bellota-kinkkua, yrttisalaattia ja pistaasivinaigretteä
18 €
Escargots de Bourgogne
Gratinoituja etanoita, persiljaa sekä valkosipulivoita ja voitaikinaa
17 €
Quenelle de Brochet à la Lyonnaise
Haudutettuja haukipullia, haudutettua pinaattia ja rapukastiketta
18 €
Pâté en Croûte au Foie Gras
Bardotin maalaispateeta, vihersalaattia, pistaasia ja pikkeleitä
16 €
Soupe de Marrons avec Truffe Noire
Kuohkeaa kastanjakeittoa, viiriäisen uppomuna ja ”linnunpesä” ja mustaa tryffeliä
20 €
Salade ''Caprese''
Burrataa, tomaatti tartaria, grillattua tomaatti consome,cantaloupe melonia, basilikaa ja paahdettua pekaanipähkinää
18 €
Skagen á la Bardot
Katkarapu-skagen, paahdettua briossia, uppomuna, piparjuurta ja muikunmäti
25 €

Plat principal

Entrecôte à la "Bordelaise"
Grillattu 300g entrecote-pihvi, karamellisoitua salottisipulia, grillattua luu-ydintä, valkosipuliconfitia, rasnkanperunoita ja punaviinikastiketta
(menussa +15€)
55 €
Egg's Florentine
Paahdettu “English muffin”, haudutettua pinaattia, kaksi uppomunaa ja hollandaisekastiketta
15 € / 24 €
Egg's Norwegienne
Paahdettu ”english muffin”, savulohta, kaksi uppomunaa, haudutettua pinaattia ja hollandaisekastiketta
16 € / 26 €
Egg's Benedictine
Paahdettu “english muffin”, palvikinkkua, kaksi uppomunaa ja hollandaisekastiketta
16 € / 26 €
Foie de Veau à la Lyonnaise
Paistettua vasikanmaksaa, karamellisoitua sipulia, kapriksia, punaviinikastiketta ja perunapyreetä
33 €
Linguine au Homard
Valkosipulivoissa paistettua hummeria, peperoncinia, hummerikastiketta, valkosipulia ja sitruunavoilla maustettua linguine-pastaa
(menussa +10€)
39 €
Croque Madame
Savukinkkua, gruyére-juustoa, paistettua kananmunaa, bechamel-kastiketta, vihreää salaattia ja ranskanperunoita
25 €
Moules au Pastis
Pastiksella maustettuja keitettyjä sinisimpukoita, peperoncinia, valkosipulia, ranskanperunoita ja aiolia
32 €
Steak au Poivre
Valkosipulivoissa paistettua härän sisäfilettä, haudutettua pinaattia, konjakki-pippurikastiketta ja perunagratiinia
(menussa +15€)
49 €
Cabillaud Mijoté au Beurre Noisette
Paistettua turskaa, karamellisoituja oliiveja, sitruuna gnoccheja ja piperade kastiketta
37 €

Dessert

Crème Brûlée
Tahiti-vaniljalla maustettu cremé brûlée & Maranchino-kirsikoita
13 €
Tarte Tatin
Omenapiirakkaa, kinuskikastiketta ja vaniljajäätelöä
14 €
Pavlova
Marenkia, vaniljamoussea, veriappelsiinisorbettia, sitrussalaattia sekä bergamottia
13 €